Most egy belföldi szállítást ingyen adunk!

A 2017.11.08. és 2017.11.22. közt meghirdetésre kerülő promóció keretében új, üzleti ügyfelek részére ingyen szállítási lehetőséget biztosítunk egyszeri alkalommal, belföldre, egy - meghatározott súly és mérethatáron belüli - küldeményre vonatkozóan. A promócióban egyéni vállalkozók, valamint jogi személyek vehetnek részt.

Az 1 darab ingyenes belföldi szolgáltatás igénybevételét azon új, üzleti ügyfelek jogosultak igénybe venni, melyek a promóció időtartama alatt regisztrálnak és a promóciós belföldi megbízásukat szintén a promóció időtartama alatt adják le. A promócióban kizárólag olyan társaságok vehetnék részt, melyek a Ship2 Kft-vel a promóciót megelőzően nem álltak üzleti kapcsolatban, a Ship2 Kft. számunkra még megbízást nem teljesített.

A promóció ideje alatt kitöltött és megküldött regisztrációs kérelmet követően, melyet az onlinefutár.hu oldalon kell igényelni, a Ship2 Kft. legkésőbb 2 munkanapon belül visszaigazolást küld e-mailben, melyben a kérelem elfogadásáról, vagy elutasításáról tájékoztatja az igénylőt.

A promócióban történő részvétel elutasítására akkor kerül sor, ha a regisztráció során megadott adatok nem bizonyulnak valósnak, vagy ha nem egyéni vállalkozó, vagy jogi személy az új regisztráció kezdeményezője. A promóció keretein belül igénybe vehető ingyenes szállítások száma korlátozott, így a promóció időtartama (2017.11.08 - 2017.11.22.) alatt, az első 100 érvényes regisztráció kerül elfogadásra.

Az igénybe vehető belföldi szolgáltatás kapcsán szállítandó küldemények mérete és súlya korlátozott. A szállítandó küldemény tényleges, és térfogat súlya nem lépheti túl a bruttó 10 kilogrammot. Sem a tényleges, sem a térfogatsúly nem lépheti túl a súlyhatárt. A térfogatsúly a küldemény méretei alapján (méterben meghatározva) az alábbiak szerint számolandó: Hossz x Szélesség x Magasság x 250.

Amennyiben az ingyenesen igénybe vett belföldi szállításhoz kiegészítő szolgáltatások is megrendelésre kerültek, akkor a kiegészítő szolgáltatások díja felszámolásra és számlázásra kerül az ügyfél részére. Az ügyfeleknek felszámolt kiegészítő szolgáltatások díját a Ship2 Kft. által kiállított díjbekérő alapján, előre utalással, vagy banki készpénzbefizetéssel kell kiegyenlíteni.

Amennyiben a megbízásban megadott küldeményméretek, vagy a bruttó súly a valóságban eltér a megbízásban leadott adatoktól, akkor ez a promóciós szabály megsértését jelenti. A szabály megsértésével a megbízónak a teljes szállítási díj számlázásra kerül, melyet 8 naptári napon belül kell kiegyenlítenie.